Настільна версія
мова | язык

Ані Лорак і Тіні Кароль не варто розлучатися

14 Січня, 04:45

Поділитися:

У цьому році співачка Ірина Білик може вийти заміж. Такий прогноз для неї склала столичний нумеролог Людмила Савіна.

"Вже у квітні Іра знайде партнера, трохи молодшого за себе. У липні можуть узаконити свої стосунки. Якщо не створить сім'ю цього року, то 2013-го їй треба обережно ставитись до шанувальників. Вони можуть завдати їй моральних та матеріальних збитків. 2013-й буде не сприятливим для шлюбу. Найуспішнішою для Іри стане друга половина року. Тоді може розпочинати вдалі проекти, вкладати гроші у бізнес і нерухомість", - розповіла Gazeta.ua жінка.

Змінювати партнерів не варто співачкам Тіні Кароль та Ані Лорак.

"Якщо хтось із них розлучиться, знайти заміну чоловікам навряд чи зможуть. Вони порушать карму вдалого заміжжя, - припускає нумеролог. - Від народження на Ані Лорак активно впливає Марс. Це планета конфлікту. Через неї Лорак часто свариться з батьками, братом, чоловіком Муратом. Їхній шлюб дав уже не одну тріщину, але саме від Лорак залежить, наскільки довго подружжя буде разом. Шоу-бізнес приноситиме їй прибутки, особливо у першій половині року".

Співачка Тіна Кароль змінила свою долю після зміни імені та прізвища. Її справжнє ім'я – Тетяна Ліберман.

"Сценічний псевдонім позбавив Тіну карми неправильного сімейного життя. Зараз у неї щаслива сім'я, гарний син. Але з чоловіком її сваритимуть робота та гроші. 2012-й принесе їхньому шлюбу багато випробувань. Тіна захоче ще більше слави і грошей. Завершить будівництво своєї дачі. Можливо, придбає ще одну квартиру. У кінці року може зайнятися медіа-бізнесом".

38-річному Олександру Пономарьову приписують роман з телеведучою Катериною Осадчою. Торік він почав процес розлучення з дружиною Вікторією.

"Сашку важко знайти свою половинку. Він переживає уже друге розлучення, бо не дає розкритися своїй сімейній карті. Обирає партнерок розумом, а не серцем. Якщо до 44 років не одружиться, то залишиться самотнім. Цього року переживе кілька бурхливих романів".
Помилковий заголовок — Fys Kjhfr s Nsys Rfhjkm yt dfhnj hjpkexfnbcz

14 Січня, 04:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон