Настільна версія
мова | язык

Бред Пітт розповів, як Кевін Клайн довів його до сліз

18 Січня, 20:08

Поділитися:

Бред Пітт став героєм лютневого випуску журналу W. 48-річний актор розповів про фільми, які змушують його плакати, і про роботу.

"Я не часто плачу над фільмами, але був один ... Я повертався з Кабо в Монреаль, і в мене почалася діарея. Я не міг нічого їсти. Застряг в готельному номері без вікон і робив те, що роблять всі під час хвороби. У другий день цього неприємного розладу я дивився фільм під назвою "Життя як дім". Кевін Клайн грає архітектора, який дізнається, що невиліковно хворий на рак. Він віддалився від свого сина-підлітка, але вирішує, що вони разом повинні побудувати будинок. Не знаю, вразив би він мене зараз так само, але тоді, після 27 годин справжніх мук, цей фільм просто "розніс" мене. Потрібно подивитися його знову, щоб з'ясувати, чи зберігся цей ефект", - розповів актор.

Пітт також розповів, чи виникли у нього проблеми, коли він бачив власну смерть на екрані: "Боже, ні. Я просто встановив рамки. Пропустив це. Подолав цей момент. Боже, я б хотів зробити це знову".

Актор згадав і кастинг на свою першу роль: "Мій агент відправив мене на два фільми. Одним з них виявився "Обвинувачені" з Джоді Фостер. Я був такий схвильований".
Помилковий заголовок — <htl Gsnn hjpgjdsd? zr Rtdsy Rkfqy ljdsd qjuj lj cksp

18 Січня, 20:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора