Настільна версія
мова | язык

Гайтана заплатить 5000 у.е. тому, хто поверне вкрадені фотографії з відпочинку

19 Січня, 17:51

Поділитися:

Нещодавно відома українська співачка Гайтана разом із своїм коханим - власником найбільшого холдингу країни Lavina Music, продюсером Едуардом Клімом повернулись з відпочинку. Канікули виявилися неймовірно насиченими, яскравими, романтичними. Але, не дивлячись на усі позитивні сторони, по закінченню відпустки Гайтану та Едуарда спіткала неприємна звістка. В аеропорті у них вкрали фотоапарат, на якому знаходились усі фотографії з відпочинку, а також особисті фото Гайтани разом з родичами з Конго.

«Я дуже засмучена з цього приводу, адже на фотоапараті були дуже красиві, яскраві фотографії з найкращого місця на планеті, а також багато дорогих моєму серцю фото з моїми близькими. Не можу повірити, як хтось зміг так вправно, а головне непомітно поцупити таку дорогу річ, на якій ми зберегли найпрекрасніші миті з нашого сімейного відпочинку. Мені так хочеться повернути втрачені фото, що я навіть готова заплати за них будь-які гроші. Неймовірно сумно, адже з такого прекрасного відпочинку у нас залишилось лише декілька фотографій на телефоні», - говорить Гайтана.

«Ми були трохи втомлені після довготривалого перельоту й не помітили, як пропала сумка з фотоапаратом. Звісно, ми дуже засмутилися, адже на відпочинку було зроблено дуже багато прекрасних, цікавих знімків. Але, що ж поробиш… В усьому треба бачити позитивні сторони. Ця ситуація стимулюватиме нас найближчим часом повернутися в ту казку й зробити усі знімки іще раз», - говорить Едуард Клім.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf pfgkfnbnm 5000 e/t/ njve? [nj gjdthyt drhfltys ajnjuhfasї p dslgjxbyre

19 Січня, 17:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)