Настільна версія
мова | язык

Мерая Кері підкреслила стрункі форми спокусливою сукнею

19 Січня, 19:52

Поділитися:

Мерая Кері похизувалась оновленою фігурою на церемонії BET honors у Вашингтоні. 41-річна артистка з'явилася в спокусливо обтягуючій сукні, яка підкреслювала її тонку талію і апетитні стегна.

Після пологів артистка переживала, що навіть ходити не зможе нормально через моторошних набряків, які буквально прикували її до ліжка. Тому після пологів зірка сіла на дієту і відправилася в спортзал, завдяки чому тепер виглядає відмінно.

Зміни в параметрах артистка продемонструвала, вийшовши на сцену за нагородою в компанії чоловіка Ніка Кеннона. Глядачів чекав сюрприз: Мерая взяла з собою дев'ятимісячного сина Мороккана, одягненого, як і тато, в елегантний чорний костюм.

Малюк трохи злякався оплесків, якими його привітала публіка, проте плакати не став: мабуть, він уже звик до підвищеної уваги і спалахів фотокамер.

Цікаво, що дочку Монро Мерая показувати на церемонії не стала: мабуть, вирішила зводити дівчинку на тусовку в наступний раз.

В цілому, артистка залишилася задоволена тим, як її прийняла публіка, а особливо, тим, що знову привернула увагу преси. Зірка, позуючи фотографам, манірно цілувалася з чоловіком, намагаючись краще виходити в кадрі.
Помилковий заголовок — Vthfz Rths gslrhtckbkf cnheyrs ajhvb cgjreckbdj. ceryt.

19 Січня, 19:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван