Настільна версія
мова | язык

Гайтана закликає до міжнародної співдружності

23 Січня, 16:45

Поділитися:

Відома афро-українська співачка, композитор, соціально активна персона, офіційний друг Євро-2012, одна з найвідоміших зірок в Україні, яка активно гастролює в Росії, Європі та Америці, 20 січня виступила на концерті з нагоди 20-річчя встановлення дипломатичних відносин між Україною та США. Концерт відбувся у Жовтневому палаці. Свято зібрало в своєму колі представників української та американської політичної еліти - як з колишньої, так і з нинішньою. У рамках концерту Гайтана представила дві англомовні прем’єри – ліричну композицію «My everything», та запальний трек «Be my guest». А також заспівала відомий хіт «Танці».

«Я неймовірно щаслива, коли мене запрошують виступати перед міжнародною публікою… Я з радістю співаю для усіх народів. Цього разу я виконала свої пісні на честь встановлення дипломатичних відносин між Україною та США. Пісні були обрані не просто так… На святі звучали композиції як англійською, так і українською. Це стало символом співдружності і співпраці народів. Я заспівала нову, запальну композицію «Be my guest», якою я хочу закликати усіх людей з усього світу до міжнародної співдружності. Завітайте до нас, будьте нашими гостями», - говорить співачка.

За Гайтаною вже давно закріпилося звання міжнародної артистки, яка активно співпрацює з Європейськими, Американськими саунд-продюссерами, виконавцями і з радістю виконує свої пісні перед будь-якою міжнародною публікою.

Пригадаймо, ще у 2006 році співачка була нагороджена званням «Європейська зірка» за версією ShowBiz Awards. Представник міжнародного проекту Global One – колишній саундпродюсер Майкла Джексона та Крістіни Агілери – Роб Хоффман обрав для участі у міжнародному проекті саме Гайтану, як співачку, що «працює за міжнародними стандартами». Артистка неодноразово ставала «обличчям та голосом» таких відомих брендів як Coca-Cola, Samsung. Вона одна із перших артистів України, яка написала цикл пісень-гімнів до Євро-2012 («Україно! Будьмо!», «Viva Європа», «You are The champion» та ін.). У рамках щорічного благодійного пікніка Американської Торгівельної Палати 2011 до дня Незалежності США, Гайтана була нагороджена званням «Офіційний друг Євро-2012». 11 листопада саме Гайтана, як почесний зірковий гість, офіційний друг Євро-2012 привітала піснею «Україно! Будьмо!» перших гостей з Німеччини, які приїхали зійтись у дружньому футбольному поєдинку з Україною.

Найближчим часом артистка випустить англомовний альбом, над яким працювали кращі саундпродюсери та музиканти, які співпрацюють з найяскравішими зірками світової сцени - Нарада Майкл Уолден (Джеф Бек, Уїтні Хьюстон, Мерайя Кері), Ерік Деніелс (Мерайя Кері, Джанет Джексон), Роб Хоффман (Крістіна Агілера), Роберт дампер (Кенні Джи). Запис альбому проводився в Сан-Франциско, Сіетлі та Лос-Анжелесі.

«Мені так хочеться, щоб увесь світ пізнав Україну, відчув на собі її гостинність, доброту й щирість народу, красу краєвидів, співочу душу. Я хочу, щоб українців не обмежували у їх можливостях, щоб ми могли вільно подорожувати, спілкуватись, товаришувати з іншими народами. Свою музику я створюю для того, щоб вона була зрозумілою і близькою кожній людині на нашій планеті. Я мірю, щоб усі люди у Світі стали друзями, щоб усі ми могли без перешкод подорожувати, їздити, літати у гості, спілкуватись, ділитись досвідом, співати. Це було б так прекрасно! Щира міжнародна дружба запорука успіху, щастя, благополуччя усього нашого світу», - говорить Гайтана.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf pfrkbrf' lj vs;yfhjlyjї cgsdlhe;yjcns

23 Січня, 16:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)