Настільна версія
мова | язык

Різдвяні свята в стилі гурту Мері

23 Січня, 21:40

Поділитися:

Різдвяні свята проходять, але приємні зимові враження про них залишаються. І ось молодіжна християнська організація «Обнова» на Старий-Новий рік влаштувала у львівському Палаці Мистецтв свято Маланки, на яке в якості хедлайнерів запросили гурт Мері.

«У нас відбувся невеличкий експеримент, оскільки ми не виконуємо жодних обрядових пісень. Але коли у зал прийшло більше ніж пів тисячі людей у вишиванках, то ми зрозуміли, що тут зібрались патріоти, які хотіли послухати український продукт» - розповідає фронтмен гурту Віктор Винник.

Виступ групи Мері розпочався після опівночі з настанням Старого-Нового року. Хлопці виконували практично усі пісні з 2-х альбомів, які були підтримані залом. Свято перетворилось у народне гуляння під композиції Ромео, Кісс на Біс та Не Віталік. Найбільш популярною піснею серед молоді у цю ніч стала Незнайомий брат. Патріотичний настрій народу вирвався на волю і перетворився в унісонний спів залу: «Ти мені пробач! Я колись народився в свої країні…».

Саме під впливом патріотизму та відродження давніх українських традицій і промайнув час від Різдва до Йордану у групи Мері.
Помилковий заголовок — Hspldzys cdznf d cnbks uehne Vths

23 Січня, 21:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Василь, Степан (Стефан)