Настільна версія
мова | язык

Волочкова мріє про будинок та сумнівається щодо Баскова

23 Січня, 21:55

Поділитися:

Днями скандальна балерина Анастасія Волочкова відсвяткувала день народження. Іменинниця побажала собі сім весільних суконь та власне помешкання.

Вечірка на честь танцівниці відбулася в італійському ресторані, пише "Комсомольская правда"

За святковим столом зібралося близько двадцяти чоловік.

Волочкова сама собі бажала шикарні палаци та весільні сукні. Але кандидата у майбутні чоловіки Настя ще не обрала остаточно.

"Кандидат в чоловіки поки не визначений. З Колею Басковим ми зараз у роздумах, чи варто. Я запропонувала йому перенести дату нашого весілля на перше квітня", - зізналася Анастасія.

"Я поки в житті не зустрічала жодної пари, у якої б поєднувалося все: гармонійне життя, достаток, яскравість в емоціях, пристрасний секс… Життя дарує мені гарних, цікавих чоловіків. І поки молодість є, я хочу цим користуватися!" – розкрила карти Волочкова.

На питання про останню фотосесію на Мальдівах танцівниця відповіла, що найбільш відверті кадри не стали надбанням громадськості.

Як виявилося, балерина й досі не має власного житла.

"Я мрію, щоб у мене з'явився не орендований, а свій будинок. Але це пізніше. А поки у мене є ще одна мрія, яку виконає Ігор. Цей подарунок вже замовлено. Але прибуде до Москви пізніше", - заінтригувала Волочкова.

Гості свята припустили, що екс-чоловік балерини Ігор Вдовін подарує Насті автівку.

До слова, у свій день народження Волочкова отримала іменний планшет із зображенням себе, мікрофон зі стразами Swarovski та дорогий коньяк у кришталевій пляшці у вигляді дракона.

Нагадаємо, тенор Микола Басков, якого не було на дні народження балерини, нещодавно запропонував їй одружитися та навіть призначив дату весілля.
Помилковий заголовок — Djkjxrjdf vhs' ghj ,elbyjr nf cevysdf'nmcz ojlj <fcrjdf

23 Січня, 21:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван