Настільна версія
мова | язык

Музиканти Queen видадуть дует Мерк'юрі і Джексона

17 Березня, 18:14

Поділитися:

Спільні композиції Майкла Джесона та Фредді Мерк'юрі під назвою "Victory", "There Must Be More To Life Than This" і "State Of Shock" незабаром видадуть.

Музиканти групи Queen мають намір опублікувати раніше спільні композиції свого вокаліста Фредді Мерк'юрі з Майклом Джексоном, які раніше не видавалися.

Мова йдеться про три пісні - "Victory", "There Must Be More To Life Than This" і "State Of Shock". Всі вони були записані в 1983 році. Остання, через рік була випущена Джексоном в дуеті з лідером The Rolling Stones Міком Джаггером, а "There Must Be More To Life Than This" Мерк'юрі згодом записав сольно для свого альбому "Mr. Bad Guy".

Коли і в якому вигляді дуети покійних вокаліста Queen і "короля поп-музики" будуть оприлюднені, невідомо. Барабанщик колективу Роджер Тейлор поки лише підтвердив факт роботи над піснями, зауваживши, що вони звучать приголомшливо.

Музиканти вже мали намір видати "State Of Shock" і "Victory" у 2002 році, проте тоді реліз з невідомих причин було відмінено. Втім, треки вже просочувалися в Інтернет. Наприклад, "There Must Be More To Life Than This" і "State Of Shock" можна послухати на YouTube.
Помилковий заголовок — Vepbrfynb Йгуут dblflenm letn Vthrэ.hs s L;trcjyf

17 Березня, 18:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків