Настільна версія
мова | язык

Соліст групи DRESS CODE потрапив у лікарню з депресією!

24 Січня, 11:04

Поділитися:

Всі знають, що для артистів новорічні свята хороша можливість попрацювати, як говоритися на рік вперед. Ось і артисти групи DRESS CODE працювали під девізом: «День, який рік годує», вірніше місяць - грудень, який рік годує.

Це закінчилося плачевно для одного з солістів групи – Диму (Дмитро Матюк). До сильного фізичного виснаження додалася і особиста драма. Дим переживав розрив романтичних стосунків з дівчиною, з якою був разом протягом декількох років. І коли Дим, просто не міг вийти на знімальний майданчик всі зрозуміли, що справу приймає серйозний зворот. Лікарки привели артиста в «товарний вигляд», але настійно порадили терміново відпочити, змінити обстановку.

Дим:
«Лежачи під крапельницею, я думав, скільки сил, «нервів», яка непроста все-таки дорога в шоу-бізнес, що треба вставати і повернутися до тих, хто цінує те, що я роблю, до тих хто в мене повірив!"


Група DRESS CODE – це команда, і Дим, звичайно ж, не міг підвести колег. Але, допрацювавши Дим, відразу ж купив квиток. Куди б ви думали? На батьківщину до чудотворного Закарпаття. Дим повернувся, що називається іншою людиною. Зробив нове татуювання на обличчі, веселий і життєрадісний. Зараз хлопець придивляється до нових кандидатур на "посаду" дами серця. При його популярності бажаючих хоч відбавляй. Колеги по групі радять йому просто провести кастинг.

Новорічний кліп DRESS CODE підніме настрій всім тим, хто теж нудьгує після новорічних свят!
Помилковий заголовок — Cjkscn uhegb ВКУЫЫ СЩВУ gjnhfgbd e ksrfhy. p ltghtcs'.!
24 Січня, 11:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків