Настільна версія
мова | язык

Білик покусала Козловського, а він зійшовся зі стриптизеркою

24 Січня, 22:02

Поділитися:

Співачка Ірина Білик чомусь вчепилася у щоку своєму колезі Віталію Козловському.

Про це співак розповів на своїй сторінці у соцмережі Twitter.

"Догрався... Білик вкусила мене за щоку... Завтра я їй помщуся!" - пообіцяв Козловський і виклав у Твіттері своє фото з покусаною щокою.

Як пише "Сегодня", Білик з Козловським буцімто співали на радіо. Все було добре, але після ефіру блондинка, мабуть, чомусь розлютилася і вп'ялася зубами у щоку артиста.
Козловський: "Білик вкусила мене за щоку"

Втім, є у Козловського і приємні новини. Незабаром він гайне до Вірменії разом із симпатичною стриптизеркою.

Якийсь час тому, Віталік зійшовся у творчий тандем із брюнеткою на ім‘я Вардануш Мартіросян, а коротше - Варда.

"Все почалося в той день, коли в Україні був єдиний концерт Брітні Спірз - я не могла пропустити його, а Віталій виступав там. Коли я під'їжджала вже до місця, так сталося, що було дуже складно припаркуватися, і я припаркувалася в автомобіль Віталія Козловського. Там ми і познайомилися", - зізналася стриптизерка, йдеться у релізі від PR by YULA.

Та замість того, щоб здерти з дівчини купу грошей за розбитий бампер, Козловський з фігуристою панянкою пішли в кафе і розговорилися.

"Він звернув увагу на номер мого автомобіля - "Varda". Віталій запитав, чи не вірменка я, а потім з'ясувалося, що його бабуся теж вірменка. Ось так відбулося знайомство, а далі розвинувся дует", - резюмувала жінка.

Як виявилося, жінка, яка "підбила зад" Козловському - неодноразово ставала чемпіонкою зі стриптизу та танців Pole Dancing.

Тепер Варда і Козловський планують розпочати спільну шоу-програму, яка буде проходити в Україні, Росії, Вірменії та країнах Європи. Незабаром парочка хоче випустити і спільний кліп.
Помилковий заголовок — <skbr gjrecfkf Rjpkjdcmrjuj? f dsy psqijdcz ps cnhbgnbpthrj.

24 Січня, 22:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій