Настільна версія
мова | язык

Лоліта виходить заміж вп'яте

17 Березня, 18:26

Поділитися:

20 березня Лоліта Мілявська в п'ятий раз стане дружиною: співачка виходить заміж за 35-річного Дмитра Іванова. Весілля відбудеться в одному з московських ресторанів.

На торжество Лоліта покликала близько двохсот гостей. З родичів - мама з донькою, батьки нареченого, всі інші - колеги Лоліти: Алла Пугачова з Максимом Галкіним, Ксенія Собчак, Філіп Кіркоров і багато інших. З чуток, Примадонні запропонували стати свідком з боку нареченої, але вона поки не дала відповіді.

Вже відомо, що Лоліта замовила собі сукню від іменитого дизайнера вартістю в 50 тисяч євро, на співачці також будуть ексклюзивні прикраси з діамантами.

Пропозиція руки і серця Лоліті молодий спортсмен зробив ще півроку тому, але співачка, у якої за плечима 4 шлюби, не поспішала з відповіддю. Але після Нового року співачка все ж таки вирішила узаконити стосунки з Дмитром.

"Лише з Дмитром я зрозуміла, що таке справжнє почуття, що таке любов, - розповідала в одному з нещодавніх інтерв'ю співачка. - Я відношу себе, як і більшість російських жінок, до недолюблених.. Але зараз, з Дімою, я відчуваю себе щасливою. У нього прекрасні відносини з моєю донькою Євою. Вони дружать".
Помилковий заголовок — Kjksnf db[jlbnm pfvs; dgэznt

17 Березня, 18:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір