Настільна версія
мова | язык

Оскар-2012: Бред Пітт позмагається з Джорджем Клуні

25 Січня, 23:04

Поділитися:

Цьогорічний Оскар може стати першим для Пітта, другим для Клуні і третім для Меріл Стріп.

Фільм знаменитого американського режисера і продюсера Мартіна Скорсезе виявився лідером номінацій на найпрестижнішу нагороду в світі кіно - "Оскар". Пригодницька історія "Хранитель часу" претендує на звання "Кращий фільм", сам метр Скорсезе може отримати свій другий "Оскар" як кращий режисер року. У 2007 році майстер вже був удостоєний нагороди за фільм "Відступники".

"Хранитель часу" вперше в режисерській практиці Скорсезе був знятий у форматі 3D. Слідом за творінням Скорсезе йде чорно-біла драма "Артист" режисера Мішеля Хазанавічус, що отримала 10 номінацій на премію Кіноакадемії. Серед інших претендентів на звання кращого фільму значаться також драма "Нащадки" Олександра Пейна і романтична фантазія Вуді Аллена "Північ у Парижі." За звання кращого актора року, серед інших, поборються Джордж Клуні за свою роботу "Нащадки" і Бред Пітт за стрічку "Людина, яка змінила все".

Меріл Стріп отримала свою 17-у номінацію на "Оскар" в категорії "Краща актриса" за роль екс-прем'єр-міністра Великобританії Маргарет Тетчер у фільмі "Залізна леді". Конкуренцію їй складе молода актриса Мішель Вільямс, яка виконала роль Мерилін Монро в кінострічці "7 днів і ночей з Мерилін Монро". 84-а церемонія вручення кінонагород "Оскар" відбудеться в Лос-Анджелесі 26 лютого 2012 року.

Помилковий заголовок — Jcrfh-2012^ <htl Gsnn gjpvfuf'nmcz p L;jhl;tv Rkeys

25 Січня, 23:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора