Настільна версія
мова | язык

Гайтана підготувала супер гімн для Євробачення-2012

26 Січня, 20:21

Поділитися:

Відома співачка, композитор, соціально активна особистість і завжди всміхнена та натхненна Гайтана вразила усіх своїм бажанням поїхати на Євробачення 2012 від України.

«Я завжди вважала, що Євробачення це, перш за все, пісенний конкурс, на якому мають лунати справді музичні шедеври Європейського рівня. Вже багато років поспіль я чула, що саме мене хотіли б побачити на Євробаченні, але до цієї миті я не відчувала душевного пориву, який відчуваю зараз… Мені здається, що увесь цей час я чекала на появу саме такої пісні, як «Be my guest», адже вона несе у собі глибоку ідею. Композиція говорить словами мого серця, відображає філософію мого життя, адже я завжди мріяла про те, щоб усі люди на Землі були друзями, посміхалися один одному. Співаючи цю пісню, я ніби роблю величезні кроки до заповітної мрії», - ділиться Гайтана.

25 січня Гайтана заспівала абсолютно новий, запальний хіт «Be my guest» і цим самим підтвердила рішучість свого бажання представляти свою країну на міжнародному конкурсі.

«Це абсолютно зважене, продумане рішення, - говорить продюсер Гайтани, Едуард Клім. – Я впевнений, що композиція «Be my guest» - ідеальна пісня для Євробачення. Сильний голос Гайтани, запальна мелодія і надихаючі, ідейні слова здатні сколихнути увесь світ. Мені здається, напередодні Євро-2012, Гайтана із композицією «Be my guest» представить Україну, як гостинну, дружну країну, яка завжди радіє новим гостям».

Як відомо, Гайтану вже давно хотіли побачити на сцені міжнародного пісенного конкурсу, і саме зараз, в 2012 році артистка офіційно підтвердила своє бажання представляти Україну на Євробаченні. Новий супер хіт співачки покликаний надихати Європу та весь світ до міжнародної співдружності, посмішок та добра.

«Пісня «Be my guest» з’явилась наприкінці 2011 року. Я разом з талановитими хлопцями з команди «KIWI Project» спільними зусиллями створили справжній євро-хіт, пісню, в нотках якої я відчула пульсуючу енергію і зрозуміла: «Ось вона – пісня для Євробачення». Вийшла неймовірно тепла, запальна, динамічна композиція із щирим закликом до міжнародної співдружності. Напередодні Євро-2012, я, як відповідальний волонтер, офіційний друг європейського чемпіонату, хочу закликати усю Європу стати нашими гостями, друзям, завітати у гостинну Україну і насолодитися її красою, барвами, співочою душею і народною гостинністю», - говорить артистка.

Вже зараз Гайтана бажає, щоб пісня «Be my guest» лунала в кожному домі і надихала людей на добро та щирість. Співачка дарує слова нового євро-гімну і закликає усіх: «Давайте співати разом!».

Помилковий заголовок — Ufqnfyf gslujnedfkf cegth usvy lkz "dhj,fxtyyz-2012

26 Січня, 20:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон