Настільна версія
мова | язык

Алек Болдуїн захотів дітей

26 Січня, 20:57

Поділитися:

53-річний голлівудський актор Алек Болдуїн хотів би ще раз стати татком. Він сподівається, що дітей подарує йому нинішня подруга, 27-річна Хіларія Томас.

Про це повідомляє "Contact Music".

"Чи думав я про те, щоб мати ще дітей? О, звісно, це було б чудово, це було б блаженство, це було б фантастично", - запевнив актор телеведучого Пірса Моргана, беручи участь у телешоу.

"Як сказав мені один мій друг: "Коли заводиш дітей, в основному в другому шлюбі, коли ти старший, і знов одружуєшся з жінкою, яка народжуватиме дітей, то треба не забути переконатися, що коледж, де вчитимуться діти, проводить церемонію вручення дипломів у приміщенні з заїздом для інвалідних візків", - поділився Болдуїн.

Інструкторка з йоги Хіларія з’явилася в житті Алека близько року тому, коли він вже було подумав, що вмре на самоті.

"Я лежав у своєму ліжку й говорив: "Оце так. Я буду самотній решту мого життя, я помру на самоті в цій квартирі та в цьому ліжку, у мене будуть друзі, буде Twitter, буде (гра) "Words with Friends", буде моя підписка на "New Yorker"… У мене буде спокійне, нещасне життя", - пригадав Болдуїн.

"А тоді я пішов до ресторану й зустрів оцю жінку, яка, напевно, є однією з найчудовіших людей, яких я колись зустрічав у своєму житті", - розповів він.

Нагадаємо, подейкують, що Алек та Хіларія встигли не лише закохатися в одне одного, а й заручитися.

Як відомо, 16-річну дочку Айрленд актор має від своєї екс-дружини Кім Бесінджер.
Помилковий заголовок — Fktr <jkleїy pf[jnsd lsntq

26 Січня, 20:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій