Настільна версія
мова | язык

Не дай знищити український дубляж!

9 Квітня, 18:58

Поділитися:

Анонс: Збір, завтра, 10 квітня, в 12:00 під Кабінетом Міністрів Україні!

Спочатку 1 лютого цього року Кабмін по-тихому скасував обов'язкове дублювання фільмом саме українськими студіями (незалежно від мови). І ось, 5 квітня - обшук в студії "Ле Доєн" вилучили всі комп'ютери і всю звукозаписну апаратуру. Дубляж став повністю неможливий технічно. Для всіх, хто не в курсі - студія "Ле Доєн" виробляла 60% всього дубляжу в Україні.

Так як, для перекладу компанія отримувала технічні копії кінопрем'єр за кілька місяців, нові фільми український глядач може і не побачити. Звинувативши в майбутньому "Ле Доєн" в зриві дат світових прем'єр, влада забезпечить кінотеатри російськомовними копіями фільмів з Москви. В одну мить сотні акторів, артистів, звукорежисерів та іншого технічного персоналу залишаться без роботи! Відповідно, кошти за дублювання кінопродукції йтимуть у бюджет іншої країни!

У вівторок, 10-го квітня, о 12.00 біля Кабінету міністрів України (Грушевського 12/2) відбудеться акція протесту проти чергового наступу на вітчизняного виробника і за право дивитися фільми українською мовою.

Не будьте байдужими! До зустрічі біля будівлі уряду!
Помилковий заголовок — Yt lfq pybobnb erhfїycmrbq le,kz;!

9 Квітня, 18:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван