Настільна версія
мова | язык
Різні новиниРізні новини (391-400)
  • Для чого дітям показувати мультфільми? Мультфільми - це частина дитинства будь-якої сучасної дитини. Це прекрасна можливість мріяти і уявляти себе в казці. Дітям також властиво переглядати улюблені випуски кілька разів. Звідки таке захоплення й інтерес?

    26 Серпня, 12:43

  • У Парижі померла Соня Рікель «Королева трикотажу» та засновник Дому Sonia Rykiel померла на 87-році життя від наслідків хвороби Паркінсона, з якою жила останні 15 років.

    26 Серпня, 12:18

  • Суворі батьки виховують дітей-брехунів Учені довели, що суворі батьки можуть зробити зі своїх дітей дуже вправних та правдоподібних брехунів.

    25 Серпня, 11:07

  • Чоловік за один день пережив авіакатастрофу та виграв у лотерею мільйон доларів Пасажир, який успішно врятувався з вогняного дубайського лайнера, виграв мільйон доларів у лотерею. 62-річний Мохаммад Башир Абдул Хада придбав квиток у дубайському аеропорту, а на зворотному шляху лайнер із ним та ще трьома сотнями пасажирів загорівся, йдеться в сюжеті ТСН.

    16 Серпня, 13:03

  • Персеїди відвідають Землю у ніч з 12 на 13 серпня Цього року зорепад метеорного потоку Персеїди буде не особливо сильним – астрономи очікують, що кожної години падатимуть близько сотні метеорів у північній півкулі, і 50 – у південній. Для порівняння, два роки тому частота падіння Персеїд становила 124 "падаючі зірки" на годину, а 2011 року інший метеорний потік Драконіди видав 800 "падаючих зірок" на годину.

    12 Серпня, 12:58

  • Прем’єр Канади топлес випадково підклав фотобомбу на весіллі Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо з напівголим тілом став зіркою чужого весілля.

    9 Серпня, 13:04

    2
  • Олександр Педан про шторм в Одесі: «Літало все: дерева, намети...» Під час урагану ведучий Нового каналу перебував на фестивалі Z-Games у Затоці, Одеська область. У неділю, 7 серпня, Одесу накрив страшний шторм. Ураганний вітер до 35-40 метрів на секунду змітав буквально все на своєму шляху. Якраз у цей час в одеській Затоці проходив фестиваль спорту і музики Z-Games: The Spirit Of Action, співорганізатором якого є ведучий Нового каналу Олександр Педан.

    8 Серпня, 12:40

    2
  • Хочете жити довго – читайте книжки Читання книжок пов'язане із продовженням життя, стверджують науковці Єльського університету. Хочете жити довго – читайте книжки, пропонує The New York Times.

    7 Серпня, 10:55

  • Зміна житла може добре впливати на пам'ять людини Люди, які переїжджають, повинні насолоджуватися цим процесом, оскільки нове житло допомагає пам'ятати набагато більше, пише аналітик Деніел Бейтс на The Daily Mail.

    5 Серпня, 13:01

  • Дитячу колекцію GAP назвали сексистською Нова колекція відомого мас-маркет бренду була розкритикована на сексистські принти і поділ дітей за статевою ознакою.

    7 Серпня, 10:55

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван