Настільна версія
мова | язык
Різні новиниРізні новини (451-460)
  • Захисники тварин напосілися на Міддлтон через рукавиці Герцогиня Кембрижська Кейт Міддлтон розгнівала захисників тварин. На нещодавніх світлинах із фото відпочинку королівського сімейства в Альпах на ній угледіли рукавички, зроблені з хутра гарнюнього пухнастика – опосума.

    11 Березня, 16:06

  • Наомі Кемпбелл хоче стати мамою Наомі Кемпбелл відрізняється вибуховим характером і незалежністю. Однак, схоже, «чорна пантера» вирішила стати розсудливішою. В інтерв'ю Sunday Times 45-річна модель зізналася, що серйозно замислюється про дітей, хоча до цих пір не знайшла ідеального супутника життя.

    10 Березня, 15:24

  • Дитяче фото ДіКапріо з неголеною мамою збурило мережу Американський актор Леонардо ДіКапріо та його "Оскар" нещодавно встановили рекорд у Twitter, проте й мама кінозірки днями теж неабияк збурила соцмережі.

    9 Березня, 19:50

  • Бейонсе закотила чоловікові гучний скандал? Подейкують, співачка Бейонсе та репер Jay-Z знову розсварилися. Джерело, наближене до зіркової парочки, розповідає про свіжий скандал, що відбувся в їхньому маєтку.

    29 Лютого, 18:52

  • Мадонна розповіла про зраду бойфренда Перебування на гастролях на Філіппінах навіяло поп-зірці Мадонні неприємні спогади особистого характеру, і вона відверто поділилася ними з публікою. Зі сцени під час концерту в Манілі співачка розказала, як її бойфренд наставив їй роги.

    27 Лютого, 12:33

  • За рік експерименту дівчина знайшла ідеальний природний шампунь Блогер Кейлі Конвей з Великобританії з березня 2015-го перестала користовуватися шампунем і кондиціонером. Після майже річного експерименту до цих засобів вона повертатися не хоче. 28-річна Кейлі тепер використовує для миття голови оцет і глину. Більш того, дівчина миє волосся всього лиш раз на чотири дні.

    21 Лютого, 12:25

    2
  • Том Круз здивував "ботоксним" обличчям Голлівудський актор Том Круз, кажуть, щось зробив зі своїм обличчям. Поява зірки "Джека Річера" на червоній килимовій доріжці BAFTA в Лондоні сколихнула мережу. Користувачі Twitter почали активно писати про те, що Круз, певно, переборщив із ботоксом. Про це повідомляє "Us Weekly".

    16 Лютого, 15:35

  • Ес Соя у Києві: нове дихання сучасної поезії Відомий український поет Євген Соя вирушає в тур у підтримку нової книги «Saudade». Зустрічайте 27 лютого о 18:00 у «Творчій платформі 11» неординарного, ні на кого не схожого, самобутнього Ес Сою!

    15 Лютого, 13:26

    2
  • Вчені прогнозують невтішне майбутнє для Землі Геофізики з США, Канади, Німеччини та Франції дізналися, що чекає людство через десять тисяч років. Як пише ТСН, основний висновок геофізиків зводиться до того, що протягом найближчих десяти тисяч років глобальне потепління та антропогенний фактор нададуть (якщо людина не прийме заходів у відповідь) незворотний вплив на хаотичні зміни клімату на планеті.

    11 Лютого, 11:26

  • Йолка пішла від чоловіка? Співачка Йолка, кажуть, має серйозні негаразди зі шлюбом: артистка не лише звільнила чоловіка з посади свого адміністратора, а й відпочивала без нього.

    10 Лютого, 11:15

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор