Настільна версія
мова | язык
Різні новиниРізні новини (411-420)
  • Джонні Депп тримає перебіг суду про розлучення в таємниці Відомий актор Джонні Депп вимагає від суду збереження конфіденційності інформації, розголошеної в ході процесу про розлучення з Ембер Херд, актрисою і його дружиною. Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на People з посиланням на доступні виданню документи.

    22 Липня, 11:50

  • Штучне освітлення спричиняє погане самопочуття Близько 75% населення світу спить зі світлом або піддається впливу штучного освітлення іншим способом.Воно може викликати у людини відчуття втоми й робити її кістки крихкими, пише The Independent.

    21 Липня, 12:51

  • Помер відомий режисер Гаррі Маршалл У лікарні в американському місті Бербанк (штат Каліфорнія), у віці 81 рік, помер американський режисер Гаррі Маршалл. Причиною смерті стали ускладнення від пневмонії після інсульту, передає Variety.

    21 Липня, 12:51

  • Модний дім Dior створив потішний мультфільм Модний дім Dior випустив короткометражний мультфільм, який став частиною рекламної кампанії нової ювелірної колекції La Rose des Vents.

    20 Липня, 13:39

    1
  • Кориця робить людей розумнішими, бо допомагає у сприйнятті нової інформації, -- вчені Дослідження показали, що додавання цієї спеції до їжі учням чи студентам, які відстають у навчанні, покращило їхнє сприйняття та аналіз інформації, пише The Daily Mail.

    20 Липня, 13:39

  • 23 способи бути вбитим, якщо ти чорний Бейонсе, Ріанна, Кріс Рок, Аліша Кіс й інші знаменитості знялися в соціальному ролику «23 способи бути вбитим, якщо ти чорний в Америці».

    18 Липня, 15:49

  • Леонардо ДіКапріо виділив найбільший у світі грант Улюбленець мільйонів голлівудський актор Леонардо ДіКапріо продовжує дбати про збереження довкілля. Володар "Оскару" оголосив, що його благодійний фонд виділить найбільший в світі грант у розмірі 15,6 мільйонів доларів.

    18 Липня, 15:49

  • Шлюб за одну добу Кабмін схвалив пілотний проект щодо реєстрації шлюбу протягом доби з моменту подачі заяви. Наразі таке нововведення доступне лише в шести містах України - Києві, Одесі, Львові, Маріуполі, Сєвєродонецьку і Херсоні.

    18 Липня, 15:49

  • Супермодель Тайра Бенкс залишилася одна Стало відомо, що супермодель Тайра Бенкс розійшлася зі своїм цивільним чоловіком, норвезьким фотографом Еріком Аслана. З невідомої причини чоловік вирішив залишити Тайру з їхньою піврічною дитиною.

    13 Липня, 21:39

  • Аптечка 2016: чим замінити зеленку, пластир та інші «бабусині» засоби Фахівці Одеського центру спеціальної підготовки склали список сучасних дезінфікуючих засобів і антисептиків, які мають бути в кожній дитячій аптечці.

    12 Липня, 20:03

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор