Настільна версія
мова | язык
Різні новиниРізні новини (461-470)
  • Джолі вибила на собі татуювання-мантри Голлівудська актриса-благодійниця Анджеліна Джолі продовжує прикрашати своє тіло татуюваннями.На спині зірки з'явилися одразу три нових написи. Про що пише "The Daily Mail".

    9 Лютого, 13:01

    2
  • 17-річна донька Джексона: Я ходжу до "Анонімних алкоголіків" "Я мушу ходити на зібрання "АА" ("Анонімних алкоголіків"). Сімейні обов’язки. Особисті обов’язки. Це, блін, такий егоїзм, що мене буквально атакують по кожній, блін, речі, яку я пощу, бо люди, яких я навіть не знаю, не отримують того, що хочуть", - написала дівчина.На думку Періс, надмірна увага публіки та її надмірні очікування – це те, від чого потерпав і її батько."Я не знаю нікого з вас. Я ціную любов та підтримку, але ці очікування, блін, сміховинні. Очікування, які ви покладали на мого

    7 Лютого, 11:13

  • Божевільний хотів убити Ріанну Барбадоська співачка Ріанна стала об’єктом переслідування навіженого фаната. Чолов’яга надсилав їй погрози в соцмережах.

    1 Лютого, 12:52

  • Деокупація українського ефіру - а ля гер ком а ля гер Нарешті ми зібралися. Українські артисти, рокери, письменники і видавці. Це теж наша війна. З нами воюють не тільки танками-бурятами-градами. З нами воюють інформацією, фільмами, серіалами і тому подібним. Воюють давно. Воюють непомітно і постійно.

    29 Січня, 12:09

  • Японські винахідники змусили дерева літати Відтепер рослини ростуть і левітують у повітрі. Творці сучасного японського проекту Air Bonsai гучно заявили про себе на сайті краудфандингового майданчика Kickstarter. Розумникам вдалося поєднати вирощування рослин у невеликих ємностях і магнітну левітацію.

    28 Січня, 11:11

    1
  • Стів Тайлер, рятуючись від заметілі, потрапив у репортаж Лідер американського гурту "Aerosmith" Стівен Тайлер випадково втрапив у телерепортаж про аномальний снігопад в Нью-Йорку.

    26 Січня, 13:36

  • Їзда задом-наперед від Volkswagen Нова технологія Volkswagen Trailer Assist дозволяє власникам причепів почувати себе повністю впевнено в будь-яких ситуаціях.

    20 Січня, 15:28

    1
  • Дівчину шокувала записка безхатченка, якого вона нагодувала ... Для молодої Кейсі Фішер цей день був абсолютно звичайним. Юна матір і студентка просто забігла попоїсти у ресторанчик, неподалік входу вона побачила біля дороги безхатченка.

    19 Січня, 12:28

    2
  • Селін Діон втратила чоловіка Канадська співачка Селін Діон стала удовою - після тривалої боротьби з раком помер її чоловік Рене Анджеліл. Про смерть 73-річного чоловіка повідомляється на офіційній сторінці артистки у Facebook.

    15 Січня, 17:06

    2
  • Корінні ірландці є вихідцями з України? Генетики з Дубліна і Белфаста провели комплексний аналіз ДНК первісних ірландців. У результаті з'ясувалися досить цікаві речі. Як сказали самі вчені, «співтовариства переселенців у свій час не конкурували з ірландцями. Вони просто взяли - і стали ірландцями!».

    10 Січня, 14:41

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор