Настільна версія
мова | язык
Різні новиниРізні новини (471-480)
  • Народжений у сорочці! Йому круто пощастило... Цьому водієві круто пощастило. У той час коли він проїжджав під мостом, у лобове скло його авто влетіла велика металева балка. Дивом водій залишився неушкодженим.

    4 Січня, 11:18

    3
  • Син Мадонни більше не хоче з нею жити? Американській поп-зірці Мадонні навіть через суд не вдалося домогтися того, щоби 15-річний син Рокко приїхав зустрічати з нею Різдво.

    28 Грудня, 11:00

    2
  • "Розкороновану" "Міс Всесвіт-2015" кличуть у порно за $1 мільйон Сумнозвісній "Міс Колумбія" Аріадні Гутьєррес, якій помилково вручили корону переможниці конкурсу "Міс Всесвіт-2015", надійшла "заманлива" пропозиція. Красуні пообіцяли один мільйон доларів, якщо вона погодиться знятися в порнофільмі, повідомляє "TMZ".

    25 Грудня, 10:06

  • Суд зобов'язав сина Мадонни зустріти з нею Різдво Нью-йоркський суд ухвалив рішення, що 15-річний син співачки Мадонна Рокко мусить бути на Різдво зі своєю зірковою матусею. Підлітка зобов'язали повернутися на свята до Америки, повідомляє "Contact Music" з посиланням на "New York Daily News".

    24 Грудня, 11:24

    2
  • Зірка фільму «Один вдома» Маколей Калкін показав майбутнє свого героя Минуло 25 років з тих пір, як на екрани вийшла улюблена мільйонами новорічна комедія «Один вдома». Юний герой фільму, якого зіграв Маколей Калкін, підкорив серця глядачів своєю винахідливістю та вмінням знайти вихід з будь-якої ситуації.

    22 Грудня, 11:34

    1
  • Вілл Сміт: Трамп змусить мене стати президентом Голлівудський актор Вілл Сміт заявив, що готовий балотуватися на посаду президента США. До такої думки 47-річний артист прийшов після скандальної заяви багатія Дональда Трампа, щодо заборони в'їзду до Америки усім мусульманам, пише "The Daily Mail".

    17 Грудня, 12:09

  • ДіКапріо тричі уникнув смерті Американський актор Леонардо ДіКапріо вважає себе трішечки котом, бо з дев'яти життів кілька він уже використав. Як зізнався кінозірка, у 41 рік він уже тричі був на крок від смерті, але рятувався.

    16 Грудня, 11:16

  • Діти отримали шок, прочитавши це в одній з найбільших газет Норвегії Норвезька газета Aftenposten помилково надрукувала некролог Санта-Клауса. Про це повідомляє ВВС. Одна з найбільших у країні газет повідомила своїм читачам про те, що Санта-Клаус, який народився 12 грудня 1788, помер у місті Нордкап за тиждень до свого 227-річчя.

    14 Грудня, 12:04

  • Бен Аффлек невдало омолодився? Схоже, теорії про те, що шлюб акторів Бена Аффлека та Дженніфер Гарнер розпався через його кризу середнього віку, знайшлося підтвердження.

    11 Грудня, 12:28

  • На що відважилася Мерайя Кері заради майбутнього весілля? Можливо, Мерайя Кері скоро знову піде під вінець. Подейкують, що співачка готується до весілля зі своїм бойфрендом Джеймсом Пекером.

    9 Грудня, 12:34

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор