Настільна версія
мова | язык
Різні новиниРізні новини (481-490)
  • Цукерберг став батьком та віддає 99% своїх акцій на благодійність У гендиректора Facebook Марка Цукерберга народилась донька Макс. Про це сам Цукерберг написав, певна ж річ, на своїй сторінці у Facebook, де виклав фото дружини і доньки.

    2 Грудня, 12:41

  • Ветеринари просять не лякати котів огірками В інтернеті стали набирати популярності відеоролики, де коти сильно лякаються і підстрибують від страху, несподівано помічаючи поряд з собою огірок, який поклав господар.Але, як зауважують експерти з поведінки тварин і ветеринари, стреси погано впливають на котів.

    25 Листопада, 18:18

    1
  • Чарлі Шин готується оголосити, що він ВІЛ-інфікований? Скандальний американський актор Чарлі Шин у прямому ефірі зізнається, що він ВІЛ-інфікований. Про це повідомляє "TMZ" з посиланням на джерела. За даними видання, Шин зробить заяву про свій діагноз у телепрограмі "Today", яка має вийти в ефір увечері 17-го листопада.

    17 Листопада, 13:45

  • Гвен Стефані зрадили із нянею? Зіркові розлучення не бувають без скандалів, і, схоже, навіть Гвен Стефані і Гевіну Россдейлу не вдалось уникнути подібної ситуації. Гвен і Гевін опинилися в центрі чергового скандалу.

    13 Листопада, 12:21

  • Огнєвіч раптово заявила про рішення скласти депутатський мандат Співачка та депутатка від Радикальної партії Злата Огнєвіч раптово вирішила скласти свій мандат. Про це вона заявила з трибуни Верховної Ради у вівторок, 10-го листопада. Своє рішення Злата пояснила тим, що вона йшла до Парламенту працювати над законами у галузі культури, замість цього потрапила у ситуацію війни двох політичних кланів.

    10 Листопада, 15:12

  • Хто здоровіший - "сова" чи "жайворонок" Чергові дослідження серед людей з різними режимами сну показали, що проблем у "сов" суттєво більше, аніж у "жайворонків". В експерименті вчених з Університету Кореї (Сеул) взяли участь 1600 людей.

    9 Листопада, 10:47

  • Пітт про операції Джолі: Це було зріле рішення Голлівудські актори Анджеліна Джолі та Бред Пітт дали спільне інтерв’ю, в якому розказали, як їхня сім'я пройшла крізь випробування - загрозу раку та непрості операції Енджі.

    4 Листопада, 10:41

  • У Мережі показали кумедну реакцію дітей зі США на цукерки з України Напередодні Геловіну на YouTube каналі Watch Cut Video з'явився черговий ролик, на якому американські діти пробують їжу з усього світу – цього разу їм запропонували поласувати іноземними цукерками.

    31 Жовтня, 13:36

    1
  • Простий рецепт здоров'я для жінки після повернення з роботи Жінки стикаються з неймовірним стресом на роботі. Тому, повернувшись додому, їм краще одразу лягти і спробувати розслабитись. Таке побажання висловлюють в госпіталі Орхуського університету (Данія). Цю пораду сформульовано за підсумками вивчення чоловіків і жінок.

    30 Жовтня, 10:42

  • Найсухіша пустеля Землі зацвіла рожевими квітами У чилійській пустелі Атакама, яка вважається одним їз найбільш сухих місць на Землі, розцвіли десятки тисяч рожевих квітів. Рідкісне явище, яке привернуло за собою безліч туристів, виявили в кінці жовтня.

    30 Жовтня, 10:37

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор