Настільна версія
мова | язык
Різні новиниРізні новини (491-500)
  • Обережно: ласі до цього продукту можуть стати "наркоманами" Як повідомляють провідні науковці, під час нових випробувань медики виявили, що сир може стати причиною розвитку наркотичної залежності. Про це фахівці заявили після проведення декількох лабораторних та клінічних дослідів.

    29 Жовтня, 12:40

  • Джексона знову визнали найдорожчою мертвою зіркою Американський співак Майкл Джексон уже вп'яте очолює рейтинг зірок, котрі й після своєї смерті продовжують заробляти купу грошей. Лише за останні 12 місяців статки покійного поп-короля зросли на 115 мільйонів доларів.

    28 Жовтня, 19:27

    2
  • Джеррі Холлівел узялася за освіту британців Учасниця колись популярного гурту "Spice Girls" Джеррі Холлівел хоче відкрити безкоштовну школу в Лондоні. Співачка вже веде переговори з міністрами в Департамент освіти Великобританії, щодо своєї пропозиції створити центр освіти в британській столиці, повідомляє "Contact Music".

    27 Жовтня, 12:00

  • Земфіру змусили заплатити фанату за образу на концерті Співачка Земфіра Рамазанова виплатила жителю Ростова-на-Дону понад 300 тисяч рублів (понад 102 тисячі гривень) в якості компенсації моральної шкоди. Саме таку суму зумів відсудити в артистки ростовчанин, ім'я якого не називається. Він запевнив суд, що Земфіра неабияк образила його на своєму концерті ще у 2013-му році.

    27 Жовтня, 11:28

  • Кіт Річардс зізнався, що хотів себе вбити Британський рок-музикант Кіт Річардс зізнався, що думав про самогубство, і лише музика та сцена врятувала його від фатального кроку. У радіоінтерв’ю учасник "The Rolling Stones" згадав, як тяжко пережив смерть сина в 1976-му році.

    27 Жовтня, 11:37

    2
  • Китаянка відростила довжелезну косу, яка після миття сохне тиждень Гі Менг з Китаю за 35 років відростила косу довжиною 2,52 метра, щоб потрапити до Книги рекордів Гіннеса, пише China Daily. 59-річна жінка з народності Мяо в провінції Юньнань не стригла волосся з 24 років.

    22 Жовтня, 11:51

    2
  • Шокований бразилець зняв на камеру таємничу яскраву піраміду у небі, схожу на НЛО Чоловік каже, що ніколи не вірив до цього у існування інопланетного життя.Невідомий літальний об'єкт нажахав випадкових свідків у Сан-Паулу у Бразилії. Один із перехожих, що помітив у небі пульсуючу піраміду, зняв її на камеру і виклав у мережі.

    19 Жовтня, 12:43

  • Moschino випускають парфуми у флаконах від склоочисника З тих пір, як Джеремі Скотт став креативним директором Moschino, марка не перестає нас дивувати. Дизайнер не втомлюється експериментувати.

    9 Жовтня, 13:40

    2
  • Lviv IT Arena 2015 — технології, продукт і бізнес 2-4 жовтня у Львові вдруге відбулась міжнародна конференція ІТ-фахівців на стадіоні "Арена Львів". Подія зібрала більше 1400 учасників і понад 100 доповідачів з України та світу.

    6 Жовтня, 13:06

    38
  • Сталкер налякав Шарліз Терон Американська актриса Шарліз Терон днями пережила неприємний момент - до помешкання зірки намагався вдертися невідомий. Якийсь чолов'яга прийшов до дверей будинку Шарліз із квітами і спробував пройти всередину. На прохання Терон піти геть непроханий гість відмовився. Можливо, через те, що просто не розумів зірку, адже сам сталкер розмовляв російською.

    8 Жовтня, 13:34

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор