Настільна версія
мова | язык
Різні новиниРізні новини (501-510)
  • Буллок обрала одяг для свого похорону Американська акторка Сандра Буллок уже вирішила, в чому хоче лежати у труні. Кінозірка заповіла одягти її в форму чірлідерки. А ще 51-річна Буллок зізналася, що в юності виробляла таке, що лише дивом не опинилася у в’язниці.

    8 Жовтня, 13:31

  • Кім Кардашьян позбулася невинності з племінником Майкла Джексона Чергові шокуючі подробиці з життя Кім Кардашьян розкрив автор книги «Кім» (Kim) Шон Сміт. Виявляється, зірка реаліті-шоу «Сімейство Кардашьян» позбулася невинності у дуже юному віці - 14 років, а першим її партнером став племінник Майкла Джексона - Ті Джей.

    8 Жовтня, 12:30

    2
  • Сандра Буллок удочерила дівчинку В особистому житті 51-річної Сандри Буллок, схоже, настала світла смуга: нещодавно ми дізналися, що актриса, виявляється, вже живе разом зі своїм новим коханим, а сьогодні видання Radar Online повідомило, що Буллок вдруге стала прийомною мамою.

    5 Жовтня, 20:08

  • Меган Фокс досі живе з чоловіком, а він просить аліментів Зірка "Беверлі-Хіллз 90210" Брайан Остін Грін таки хоче, щоби після розлучення дружина Меган Фокс виплачувала йому аліменти. Про це говориться в документах, котрі актор цими днями подав до суду, повідомляє "TMZ".

    1 Жовтня, 09:56

  • Емма Уотсон розповіла про сексизм в Голлівуді Актриса Емма Уотсон продовжує свою боротьбу із сексизмом в Голлівуді. Зірка «Гаррі Поттера» в черговий раз розповіла про гендерну нерівність, з якою їй регулярно доводиться мати справу.

    1 Жовтня, 12:15

  • Кардашян прирівняла Папу Римського до наркотику Американська телезірка Кім Кардашян опинилася в центрі католицького скандалу. Фігуриста жіночка написала неоднозначний твіт, в якому порівняла Папу Римського Франциска із наркотиком.

    26 Вересня, 15:07

  • Вчені знайшли унікальні мікробні хмари навколо кожної людини Нове дослідження не тільки проливає світло на поширення інфекційних захворювань у приміщеннях. Американські вчені спробували з'ясувати склад бактерій, які люди викидають в повітря при диханні.

    23 Вересня, 13:18

  • Що робити, якщо Ви вдавились, а поруч нікого немає? Що робити? Рятуватися самому! Прочитайте уважно наступну інформацію, можливо, ці знання можуть врятувати ваше життя.

    15 Вересня, 09:55

    1
  • Меган Фокс і Брайан Остін Грін розлучаються? Актриса Меган Фокс та її чоловік Брайан Остін Грін, кажуть, також надумали розлучитися. Про те, що пара вирішила розірвати стосунки після 11 років спільного життя, з яких 5- у шлюбі, повідомляє "Us Weekly" з посиланням на власні джерела.

    20 Серпня, 11:56

  • Вчені дізналися, які земні істоти можуть виявитися прибульцями Науковці уперше провели повне генне дослідження восьминогів та виявили, що вони практично не мають нічого спільного з іншими земними істотами.

    18 Серпня, 17:44

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор