Настільна версія
мова | язык
Різні новиниРізні новини (561-570)
  • Українці вшанували пам`ять Героїв Небесної сотні 20 лютого на Майдані Незалежності у Києві зібралися небайдужі українці, щоб вшанувати пам'ять Героїв України, Героїв Небесної сотні.

    21 Лютого, 01:01

    1
  • Українець отримав шанс полетіти на Марс Український інженер став одним з 100 кандидатів, які пройшли відбір компанії Mars One для польотів на Червону планету.

    19 Лютого, 15:03

    1
  • Відкрилася перша в світі віртуальна школа Селфі Про феномен Селфі говорять не перший рік, але він лише продовжує набирати обертів. «Selfie» офіційно внесли в Оксфордський словник, Кім Кардашян в квітні має намір випустити книгу, присвячену власним belfie (фото своєї попи), а оновлена ​​версія гри Scrabble містить нове слово. Вгадайте, яке? І ось він, новий виток: днями запустилася перша в світі віртуальна #SelfieSchool.

    19 Лютого, 14:52

    1
  • У Києві покажуть фільм німецького режисера про Небесну сотню 20 лютого у кінотеатрі «Кінопанорама» відбудеться прем’єра стрічки відомого німецького продюсера та режисера Крістіана Зайделя «The Heavenly Hundred of Maidan Square (Nebesna Sotnya)».

    19 Лютого, 00:00

  • Книга, що самознищується за 24 години Один із найбагатших письменників випустив книгу, яка самознищується через 24 години.

    17 Лютого, 23:50

  • Літературно-мистецький фестиваль у зоні АТО «Українська весна» - літературно-мистецький фестиваль, який проходитиме з 27 лютого по 1 березня у таких містах зони АТО, як Слов’янськ, Краматорськ та Сєвєродонецьк.

    17 Лютого, 01:35

  • Названо переможців Шевченківської премії Комітет Національної премії України ім. Т. Шевченка, після процедури обговорення конкурсних творів і таємного голосування, назвав лауреатів премії 2015 року.

    17 Лютого, 01:32

  • Глава МЗС Австралії дала інтерв'ю за допомогою Emoji Міністр закордонних справ Австралії Джулія Бішоп, яку називають одним із основних кандидатів на пост прем'єр-міністра, дала інтерв'ю BuzzFeed. В якості відповідей на питання про її інтереси і про світову політику Джулія використовувала виключно піктограми Emoji.

    17 Лютого, 01:00

  • Ми говоримо... Ми говоримо: "Я не відповідав, тому що був зайнятий", коли нам соромно зізнатися в тому, що чути цей голос більше не приносить нам радості ...

    13 Лютого, 23:20

  • Неймовірне самогубство Сталося це навесні 1994 року. Молодий американець Роналд Опус вирішив покінчити життя самогубством. У передсмертній записці було написано, що він, Роналд, пішов на цей крок через фінансові труднощі і нерозуміння з боку батьків.

    13 Лютого, 06:09

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інформаційної спільноти

Сьогодні іменини святкують:

Кирило, Климент, Микита, Никифор, Пелагея