Настільна версія
мова | язык
Різні новиниРізні новини (581-590)
  • NASA показало Сонце 100 мільйонів раз Обсерваторія Solar Dynamics Observatory від NASA опублікувала 100 мільйонну фотографію Сонця. Неймовірне число і неймовірна зірка, чи не так?

    23 Січня, 02:29

  • Рідкісний феномен: над Монголією зійшло три сонця Рідкісний феномен можна було спостерігати в Монголії 22 січня. Ателіон — так називається рідкісна оптична ілюзія, що виникає при сході сонця при екстремально холодних температурах.

    23 Січня, 01:52

  • Дитячі книги, які варто перечитати дорослим Олдос Хакслі говорив: «Не годиться ставати дорослим, не прочитавши всіх дитячих книг». Ми з ним згодні і вважаємо, що надолужити згаяне можна в будь-якому віці. Тому що дійсно гарні дитячі книжки пишуться не тільки і не стільки для дітей. У них все по-справжньому: любов і дружба, тому дорослим теж дуже корисно читати і перечитувати їх.

    22 Січня, 11:16

  • Facebook буде позначати фейкові новини Facebook оголосив про оновлення алгоритму видачі стрічки новин, в якій з'явиться можливість скаржитися на пости з фейковими новинами, неправдивою інформацією або містифікаціями.

    22 Січня, 11:16

  • В Британії випустили набір марок «Аліса в Країні див» До 150-річчя з дня виходу книги «Аліса в Країні див» Льюїса Керролла в Англії випустили набір із 10 поштових марок, присвячених всесвітньовідомій історії. Автором ілюстрацій став Грехем Бейкер-Сміт.

    21 Січня, 00:13

  • 40 фільмів, що підвищують жіночу самооцінку Психолог Наталі Грейс склала список з фільмів, які варто подивитися кожної жінці. Вони допоможуть збільшити жіночу самооцінку.

    20 Січня, 23:56

  • Телеканал «Ера» покаже 20 фільмів про чудеса України З понеділка по п’ятницю о 8:20 ранку на телеканалі «Ера» можна буде помилуватися красою України та дізнатися багато цікавого про переможців акції «7 природних чудес України» та «7 чудес України: замки, фортеці, палаци».

    13 Січня, 19:19

  • Все шкідливе виведе рис. Секрет тибетських лам. Візьмемо звичайний рис, стільки столових ложок, скільки вам років. Промиємо, засиплемо в банку, заллємо теплою кип'яченою водою, закриємо кришкою і поставимо в холодильник. Вранці зіллємо воду, візьмемо 1 столову ложку рису, зваримо його протягом 3-4 хвилин без солі і з'їмо натщесерце до половини восьмої ранку. Решту рису знову заллємо кип'яченою водою і поставимо в холодильник. Таку процедуру робимо щоранку, поки не закінчиться рис.

    13 Січня, 11:29

  • Тисячі людей по світу проїхалися у метро без штанів Проїхатись в транспорті без штанів і без осуду змогли вчора пасажири по всьому світу. В містах по всій планеті провели щорічний флеш-моб - День без штанів у метро.

    12 Січня, 17:46

    4
  • Вчені презентували казкове «розумне» дзеркало Дзеркало теж перетворили на технічне диво. Вчені презентували «розумне» дзеркало, яке дасть поради щодо зовнішнього вигляду. Таке ми вже читали у казках, правда ж?

    12 Січня, 16:54

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інформаційної спільноти

Сьогодні іменини святкують:

Кирило, Климент, Микита, Никифор, Пелагея