Настільна версія
мова | язык
Різні новиниРізні новини (551-560)
  • Вчені доводять, що у Всесвіту немає початку Група фізиків з Канади намагається довести революційну теорію. «В нашій теорії передбачається, що вік Всесвіту може бути безкінечно великим», - стверджує Саурья Дас з Летбриджського університету, що є одним з авторів дослідження.

    3 Березня, 01:05

  • Комп'ютер навчився блефувати в покері Канадські програмісти запропонували комп'ютерний алгоритм, що дозволяє вибрати вірну стратегію в багатоваріантних ситуаціях на основі неповних даних. Нова розробка застосовується, зокрема, при грі в покер з комп'ютером, пише в суботу, 10 січня, «Российская газета» у своїй інтернет-версії.

    3 Березня, 01:02

  • Щоб жити на всі 100% - змінюйся! У віці 40 років кігті орла стають надто довгими і гнучкими, тож він не може схопити ними здобич. Його дзьоб стає надто довгим та зігнутим і не дає змоги їсти. Пір'я на крилах і грудях стає надто густим і важким та заважає літати. Тепер орел стоїть перед вибором: або смерть, або тривалий і болісний період змін, що триває 150 днів ...

    2 Березня, 12:41

  • Що буде, якщо замінити Місяць на інші планети? Ілюстратор Рон Міллер візуалізував, як би виглядав наш небосхил, якби замість Місяця на тій же відстані знаходився не супутник Землі, а якась планета Сонячної системи.

    27 Лютого, 15:22

  • Проект Кільцевої дороги навколо Києва заморозили Проект будівництва міської кільцевої автомобільної дороги навколо Києва на сьогоднішній день заморожений.

    27 Лютого, 15:02

  • На Місяці пройдуть змагання між місяцеходами Америки і Японії Учасники конкурсу Google Lunar X Prize вирішили влаштувати перегони місяцеходів після висадки на природний супутник Землі. Перетворити поверхню Місяця в стартовий майданчик для гоночних змагань місяцеходів планують інженери Японії та США.

    26 Лютого, 00:20

  • Тисячолітня статуя Будди виявилась мумією Статуя Будди, яка виставлялась в одному з музеїв Нідерландів, виявилась мумією монаха, перетвореною на статую.

    24 Лютого, 17:27

  • Незрозуміла імла над Марсом два роки бентежить увесь науковий світ Міжнародний колектив астрономів повідомив про виявлення таємничої імли над поверхнею Марса. Вперше цей серпанок був помічений астрономами-аматорами в березні 2012 року поблизу південного полюса планети.

    22 Лютого, 01:56

  • На проспекті Бажана встановлять велику квіткову скульптуру При в’їзді до міста, на проспекті Миколи Бажана, встановлять триметрову квіткову скульптуру Берегині-Матері. Про це пише «Хрещатик», цитуючи прес-службу «Київзеленбуду».

    22 Лютого, 01:24

  • 50 відтінків сірого за 1 хвилину: відеоролик-пародія Спеціально для тих, хто ще не бачив «50 відтінків сірого» з різних причин: не хотів бути як всі і гнатися в кінотеатр, подивився міжнародний рейтинг фільмів і зрозумів, що не варто дивитися, або не має грошей чи супутниці. Тільки сьогодні унікальна акція: маєте змогу безкоштовно переглянути весь сюжет скандально-еротично, ба, навіть секретного в деяких країнах, фільму «50 відтінків сірого» за 1 хвилину!

    21 Лютого, 01:44

    1
ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інформаційної спільноти

Сьогодні іменини святкують:

Кирило, Климент, Микита, Никифор, Пелагея