Настільна версія
мова | язык
Різні новиниРізні новини (521-530)
  • Новий фільм від Babylon`13: Снайпер Кінематоргафисти обєднання Babylon`13 зняли ролик, в якому снайпер розповідає про те, як це робити вибір: вбити людину, чи залишити жити.

    24 Травня, 00:36

    1
  • Неймовірні пригоди собаки-мандрівниці Медді по Америці Багато хто, напевно, чув про дивовижно милу собаку по кличці Медді, яка підкорила Інтернет пару років тому. Якщо ні, то нагадаємо, що Медді - це песик породи англійський кунхаунд, який вміє балансувати на різних нестійких поверхнях і при цьому ще й позувати на камеру.

    16 Травня, 14:56

  • Українських музикантів закликають підтримати «Радіо Промінь» «Радіо Промінь», що відсвяткувало 22 квітня 50-річний ювілей, залишилося без частот у верхньому fm-діапазоні. Наразі державну радіостанцію можна почути тільки в інтернеті та УКХ-діапазоні, але цього практично не має на сучасних приймачах.

    26 Квітня, 01:50

  • У Черкасах з’явилися великодні дерева У черкаському сквері «Хрещатик» особлива атмосфера. До Паски там встановили молоді деревця, які прикрасили писанками, повідмляє КП «Дирекція Парків». Усі вони виготовлені руками маленьких черкасців.

    12 Квітня, 14:29

  • В Петербурзі у Фонтанку запустили 100 водних ліхтариків за мир в Україні У Північній столиці Росії відбувся захід, приурочений до сотого дня безстрокової акції за мир в Україні. Активісти запустили в Фонтанку 100 білих водних ліхтариків, передає Росбалт.

    12 Квітня, 13:48

  • Фінська школа: вивчати лише потрібне Системі освіти у Фінляндії й так заздрить увесь світ. Але фінським освітянам цього недостатньо: вони планують нові удосконалення системи навчання. Тепер школярі вивчатимуть не загальні дисципліни, а окремі теми, які знадобляться їм у майбутньому.

    12 Квітня, 12:34

  • «Гордість за…» — проект, який об’єднує! Вінницький фотограф Костянтин Ревуцький та його команда започаткувала проект, в якому відомі українці позували перед камерами в національному одязі задля популяризації української культури, мови та традицій, а також для збору коштів на благодійність. Стартував він у листопаді 2014 року. В основі фотопроекту втілюється Гордість за досягнення українців, їх єдність. Вони не байдужі до рідної країни та об’єднались заради благодійної мети.

    10 Квітня, 23:49

    3
  • Дослідження ВВС: Найкращі книги для дітей ВВС назвало 11 книг для дітей, які користувалися найбільшою популярністю протягом останніх десятиліть та продовжують захоплювати та надихати маленьких та дорослих читачів. Щоб сформувати об’єктивний перелік, були опитані кілька десятків редакторів, видавців, письменників та інших фахівців у галузі літератури по всьому світу.

    7 Квітня, 00:19

  • Художні видання – тепер у вільному доступі Тепер поціновувачі мистецтва зможуть безкоштовно завантажити понад 1500 видань художньої тематики. Один із найвідоміших художніх музеїв США – Музей мистецтва Метрополітен (Metropolitan Museum of Art) – на власному сайті запустив рубрику MetPublications, де розміщена колекція електронних видань, дотичних до мистецтва та культури.

    7 Квітня, 00:14

  • Як правильно заїдати стреси Багато людей намагаються «заїсти» поганий настрій улюбленою їжею, щоб таким чином підняти собі настрій. І сенс у цьому є. За допомогою їжі цілком можна перемогти поганий настрій, тільки потрібно це робити правильно: щоб і користь була, і зайві кілограми не додалися.

    6 Квітня, 23:07

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інформаційної спільноти

Сьогодні іменини святкують:

Кирило, Климент, Микита, Никифор, Пелагея