Настільна версія
мова | язык
Різні новиниРізні новини (591-600)
  • Укрпошта ініціює випуск поштових марок, присвячених Криму Національний оператор поштового зв’язку Укрпошта виступить на засіданні Редакційно-художньої ради з питань видання поштових марок, маркованих конвертів та карток в Україні (Рада) з ініціативою випуску в 2015 році поштової продукції, присвяченої перлині Україні – Автономній Республіці Крим, передає УНН з посиланням на прес-службу Укрпошти.

    10 Січня, 17:37

  • Названо 100 найкращих книг для підлітків усіх часів Ми живемо в золоту добу підліткової літератури, коли книжками, написаними для тінейджерів, зачитуються представники всіх поколінь.Гаррі Поттер та Кітнісс Евердін стали частиною дискурсу поп-культури та надихнули кращих авторів зробити свій внесок до цього жанру.

    10 Січня, 17:08

  • Microsoft випустив супердешеву Nokia з довгоживучою батареєю за $ 29 Корпорація Microsoft оголосила про випуск нового бюджетного телефону Nokia 215 з упором на використання месенджера Facebook і Twitter. Про це повідомляється на сайті Lumia Conversations.

    9 Січня, 19:23

    1
  • Nike планує випускати кросівки, які самі зашнуровуються Компанія Nike в 2015 році планує почати випуск нової моделі кросівок, які будуть самі зашнуровуватися, як у героя фільму «Назад в майбутнє» Марті Макфлая.

    9 Січня, 14:47

  • У Колумбії надрукують купюри із зображенням Маркеса На честь найвідомішого література та журналіста Колумбії Габріеля Гарсія Маркеса Національний банк країни вирішив надрукувати новий тираж купюр із зображенням письменника.

    9 Січня, 14:42

  • «Казковий трамвай» відкрився на Подолі для маленьких киян «Київпастранс» запустив цікавий проект, розрахований на маленьких киян. Називається він «Казковий трамвай». До 16 січня на Контрактовій площі буде стояти вагон-кафе, в якому співробітники Національної бібліотеки затіяли всілякі розваги.

    7 Січня, 14:26

  • Ви б здійснили такий "ремонт"? Так, якщо Ви руфер Мустанг)) Він обожнює висоту і у захваті від своєї роботи! Нам моторошно від цього крутого відео, але його варто переглянути ;)

    7 Січня, 13:39

    1
  • Топ 30 речей, які відібрав у вас інтернет Безумовно, інтернет має великий вплив на всі сфери нашого життя, який буває як позитивним, так і негативним. Правильно використовуючи ресурси інтернету можна розширити свій світогляд, багато чому навчитися і вивести свій рівень інтелекту на новий рівень.

    7 Січня, 11:53

  • АнтитілА: із зони АТО до лікарні Повертаючись додому із зони АТО, після відвантаження необхідної амуніції, а також новорічних подарунків на передову, чотири волонтери Тарас Тополя (АнтитілА), Сергій Вусик (АнтитілА), Руслан Горовий та Вікторія Кононова (волонтер із Сєвєродонецька), яку хлопці підвозили до Києва, та водій мікроавтобуса потрапили у ДТП.

    26 Грудня, 14:40

  • Обрано головний колір 2015 року Щорічно працівники всесвітньо відомого Дослідницького центру Інституту кольору Pantone вибирають відтінок, який вважатиметься найактуальнішим у наступному сезоні. Якщо у 2014-му ним став пурпурний Radiant Orchid («Сяюча орхідея»), то в прийдешньому 2015-му на перший план виходить насичений теплий тон Marsala («Марсала»).

    26 Грудня, 14:34

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інформаційної спільноти

Сьогодні іменини святкують:

Кирило, Климент, Микита, Никифор, Пелагея